Huomio huomio! Seuraa lifestyle-päivitys, joten leikkikää, että tämä on uskottava LIFESTYLEBLOGI!

Päivän Hesarissa kirjoitettiin kangaskasseista. Jokainen, jolla on silmät ja joka edes satunnaisesti liikkuu Helsingin keskustassa (tai jopa Rovaniemellä, jossa sielläkin on lähteideni mukaan tehty useita Marimekkokassihavaintoja) on huomannut, että kangaskassit ovat täysin mainstream tapa kuljettaa tavaroitansa. Hesarin mukaan ”ekologista kassia käyttämällä näytetään keskisormea Louis Vuitton -käsilaukuille”, mutta se on kyllä mun mielestä virheanalyysi, joka ei salee perustu oikein mihinkään. Luikkarit eivät ole kertakäyttömuotia, vaan merkkilaukut ovat varsin kestävä tapa kuljettaa kamoja. Ennemminkin kaikki siitä kangaskassin ja merkkilaukun väliltä on sitä vähemmän kestävää, n’est-ce pas? Mä ainakin rakastan SEKÄ merkkilaukkuja ETTÄ kangaskasseja.

Kangaskassi valikoituu ennen kaikkea käytännöllisyytensä takia, ja toki kuten Hesarikin kainalojutussaan sanoo, koska haluaa viestiä itsestään ja suosikkimerkeistään tai -aatteistaan jotain.

Alla mun suosikkikangaskassini, jotka ovat hyvin aktiivisessa käytössä.

Tää tote on tehty kierrätetyistä työ- ja suojavaatteista. Se on osa Tauko-designin Gullkrona -mallistoa. Kassiin mahtuu kerralla ainakin läppäri, meikit, hiusharja, podcast-mikrofoni, kaikki laturit, muistivihko, vesipullo, välipala, tamponit, lompakko, puhelin ja neljä huulikiillettä. Vaihtoehtoisesti sinne mahtuu, ja se kestää, kerralla tyyliin kuusi pulloa roseeta. Kaikki tulot tästä kassista menee Baltic Sea Action Groupille. (Huom! Mulle ei makseta tästä postauksesta, mutta jos ostat tän ni saat makeen kassin JA pelastat itämerta, ni aika helppo yhtälö). Tää on arkena syrjäyttänyt suurimman osan mun muista kasseista yksinkertaisesti siksi, että läppärin roudaaminen tässä on niin paljon helpompaa ja kivuttomampaa kuin muissa kasseissa.

Friends of the San Francisco public library on yhdistys, joka mm pyörittää kirjakauppaa San Franciscossa, tukee kirjastoa ja järjestää erilaisia tapahtumia. Heidän kirjakauppansa Fort Mason Centerissa on tosi ihana, ja mä käyn siellä joka kerta kun oon San Franciscossa. Tää tote on superkestävä, ja tietty viestii mun kahta suurta rakkautta: San Franciscoa ja lukemista.

Kasseja kerääntyy kaikenlaisista työjutuista. Niitä kantaa tietenkin osittain siksi, että haluaa ilmentää identiteettiään työnsä kautta. Mun entiset työnantajat Helsingin kaupunki sekä Warner Bros. ovat molemmat teettäneet kangaskasseja kaikenlaisiin eri tarpeisiin. Nää on ihan kivoja, mutta nää on lähinnä kauppakasseja, koska yhteenkään näistä ei kunnolla mahdu läppäri, joten ne rankkautuu ulos työkäytöstä välittömästi.

Tää Ivana Helsingin kassi on ihan massiivinen. Kuosi on nätti, mutta kangas ja olkaimet paljon ohuemmat kuin noissa muissa kasseissa, jonka vuoksi en uskalla ahtaa sitä aivan täyteen. Mutta siihen mahtuu NIIN paljon, että tää on hands down yks mun eniten käytetystä kasseista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s