Sano kyllä – miten saada reippaudella suhteetonta etua työelämässä ja muussakin elämässä

Kirjani nimi on ”Sano kyllä! – Miten saada reippaudella suhteetonta etua työelämässä ja muussakin elämässä”. Se on suora ja söpöilemätön itsensä kehittämisen kirja, joka opastaa, miten saat ansaitsemasi elämän! Näin sitä kuvaillaan:

Suomalaisen self help -kirjallisuuden kaupungissa on uusi sheriffi, ja se on Lotta Backlund! Sano kyllä! on reippauden kunnianpalautus ja opas siihen, miten elämässä mennään eteenpäin pelottomasti ja itsevarmasti. Backlund jakaa anteliaasti omista kokemuksistaan ja tempaisee muutkin mukaansa tähän itsensä arvostamisen manifestiin. Tämä fiksu ja hauska kirja on tehty kaikille, jotka haluavat kohdata pelkonsa ja toteuttaa unelmansa.

Vuoden 2019 syksyllä irtisanouduin pitkäaikaisesta työpaikastani suuressa tv-tuotantoyhtiössä. Työ ei enää vienyt epämukavuusalueelle tarpeeksi usein, ja oli aika keksiä, mitä urallani seuraavaksi haluaisin tehdä. Olen koko elämäni haaveillut kirjan kirjoittamisesta, mutta ei sellaisista asioista kannata haaveilla, vaan alkaa tehdä. Ensimmäistä kertaa alkoi jonkinlainen koherentti ajatus muodostua päässäni siitä, mitä halusin kirjan verran sanoa. Aloin kirjoittaa, ja ilokseni kustantamot olivat aiheestani kiinnostuneita. Reippaudesta kertova kirjani ilmestyi helmikuussa 2021.