Donald Trumpin kampanjapäällikkö Paul Manafortin oikeudenkäynti on dominoinut uutisia tällä viikolla, ainakin rapakon takana. Manafortia vastaan on nostettu useita talousrikossyytteitä ja sitä myöten on tietysti myös selvitetty mihin kaikkeen hän on ziljardejaan käyttänyt. Rahaa on mennyt muun muassa hänen seitsemän kotiinsa.

Musta ois ihanaa jos mulla ois monta kotia mutta tuntuu, että seitsemän jo stressaisi vähän. Mua ahdistaa nyt jo joka kevät, kun täytyy pestä vaan mun kolmion kaikki ikkunat, että sitten seitsemän kodit ikkunat. Puuh. Opiskeluaikoinani Hankenilla asioimme silloin tällöin ylioppilaskunnan alakerrassa sijaitsevassa Pub Petessä. Pub Petessä varsin paljon aikaa viettänyt kantis Ramon pohti kerran äänekkäästi tiskillä: ”Mulla on jo kaksi hautapaikkaa, enkä mä ole kuollut vielä kertaakaan”. Niin että eihän sitä ihan seitsemässä kodissa voi millään ehtiä asua. Itse ostaisin ehkä max neljä.

Rahaa oli mennyt myös vaatteisiin ja lisävarusteisiin kuten kelloihin ja skragoihin – ja 15 000 dollaria maksaneeseen strutsitakkiin. Kyllä, STRUTSITAKKIIN.

En ole ihan varma yksityiskohdista, mutta käsittääkseni hän sai sen niin, että eräs hyvin herttainen pariskunta Lontoossa kertoi, että heidän kahdelle strutsilleen oli syntymässä 7 strutsivauvan pesue. De Vil, anteeksi Manafort, tarjosi heille 7500 euroa koko pesueesta, mutta herttainen pariskunta sai huonoja viboja Paulista, ja kieltäytyi.

pauldevil

(Kuvat Disney Wikia, Twitter)

Niinpä Paul lähetti apurinsa Jasperin ja Horacen (vai oliko se Viktor ja Vladimir) VARASTAMAAN strutsinpoikaset!

roistot

(Kuvat BBC, Disney Wikia)

Strutsinpoikaset viedään englantilaiseen kartanoon, jossa onkin kymmeniä ja kymmeniä muita varastettuja strutsinpoikasia! Kääk! Strutsit kuitenkin onnistuvat karkaamaan läheiselle maatilalle. Paul jäljittää heidät, mutta strutsit hämäävät häntä ja hän kaatuu siirappiin! Poliisit ottavat hänet kiinni ja poliisiautossa haisunäätä, jota hän vahingossa luuli käsilaukukseen, ruiskauttaa hänen päälleen haisunäätänestettä.

Voi olla ettei kaikki yksityiskohdat ollut ihan oikein, mut jotenkin tolleen se meni.

 

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s