Kävin työmatkalla Kööpenhaminassa

PRICELESS

Hipsterihotelli oli nimeltään Babette Guldsmeden. En tiedä onko se oikeasti hipsterihotelli, mutta kaikki oli niin luomua ja ekoa ja eettistä ja orgaanista, että on sula ihme etteivät tyynyt olleet untuvan sijaan täytetty lehtikaalilla ja petivaatteet hampusta (saattoivat ne olla). Hotellilla oli peräti oma ekologinen kosmetiikkamallistonsa (oletan), jota oli tarjolla huoneessa sekä myynnissä alakerrassa. Se on kätevää, joska ilta menee pitkäksi eikä löydä nakkikioskia niin voi yöpalaksi syödä vaikka hotellin shampoota.

bab2 bab3 bab4 bab5

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s