Olin eilen MTV Median pressissä, jossa esiteltiin ensi vuoden uudet ohjelmat Maikkarilla, Subilla ja AVA:lla. Hienoja juttuja on tulossa!

Suomen Surkein Kuski on mennyt tänä syksynä MTV Maxilla, mutta alkaa tammikuussa Subilla. Tää on aivan hullu ohjelma! Mulla ei ole edes ajokorttia, ja mä luulen että mäkin osaan ajaa paremmin kuin muutama noista.

Kannattaa ehdottomasti tsekata Suomen Surkein Kuski, Subilla 8.1.alkaen tiistaisin klo 21-22.

Toinen tekemämme ohjelma alkaa maaliskussa AVA:lla. Ohjelman nimi on Kotia Kohti, ja sen tähtinä ovat Mira Kasslin ja Tea-Mariia Pyykönen.

Eilen illalla olin Skannossa Ajattelun Viikon –teemaillassa (kyllä, tv-tuottaja by day, HUIPPUAJATTELIJA by night) keskustelemassa, no, ajattelemisesta.

Paneelia veti Saku Tuominen, ja mukana olivat Kiti Müller ja Lauri Järvilehto (kuvassa) sekä Katja Tukiainen ja minä.

Nyt Ajattelun Viikolla ilmestyi siis kirja nimeltä Mitä tapahtuu huomenna ajattelulle? Siinä tunnetut suomalaiset ajattelijat (HEIDÄN sanansa, eivät minun) kertovat ajatuksiaan ajattelemisesta ja omista ajatusprosesseistaan ja ajattelemisesta työkaluna. He pyysivät myös minua kertomaan ajattelemisestani, ja tein niin. On aika nöyrä olo olla siellä Soininvaarojen, Pentikäisten ja Rantojen keskellä.

Ja sitten TÄRKEIMPÄÄN ASIAAN: Huomenna on firman pikkujoulut! Teema on amerikkalainen elokuva ja tv. Mulla on asu valmiina, ja se on mun mielestä ihan hieno (KATSO KUVAT! Tosin vasta huomenna. En voi kertoa mikä se hahmo on kun sit joku ryökäletyökaveri kuitenkin baittaisi mun idean). Mun ongelma: Mä olen huomenna menossa myös Pressiklubiin. Laitanko siis Pressiklubin kuvauksiin asuni päälle ja säästän aikaa mutta menetän uskottavuutta, VAI vedän koltun ja helyt niskaan vasta kuvausten jälkeen YLE:n vessassa tai taksissa ja säilytän arvokkuuteeni (hah!) mutta Pressiklubin katsojat eivät saa nauraa. Kas siinä pulma.

1 Comment on “Ajattelun viikko

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s