Firman pikkujoulut pidettiin viime perjantaina. Ei, mulla ei ole kestänyt ihan näin kauan toipua niistä (eipä), en ole vaan saanut aikaiseksi postata kuvia. Juhlien teema oli siis amerikkalainen elokuva ja tv. Paikalla oli todella mielikuvituksellisia tyyppejä, kuten Blues Brothers -mies, Rocky, Miss Piggy, Humphrey Bogart, James Bond ja yks nainen joka oli the Hulk.

Itse päädyin olemaan Holly Golightly (olenhan luonnostaan samalla tavalla tummatukkainen, siro ja gasellinkaltaisesti liikkuva kuin oikea Audrey Hepburn) elokuvasta Breakfast at Tiffany’s.

Vinkiksi vastaisuuteen tämä on aika helppo hahmo toteuttaa. Asuksi riittää pikkumusta ja mustat hanskat. Tukka nutturalle (Youtubesta löytyy valtava määrä eri tutorialeja miten saadaan Holly Golightly -tukka), helmet kaulaan, holkki käteen ja lasit silmille. Jos jostain löytyy pikkutiara kannattaa se tökätä sinne nutturaan. Ja voilá, Lulamae Barnesista on tullut Holly Golightly.

 

Muissa uutisissa: Zlatanin saksipotkun jälkeen on kuulema ranskassa syntynyt uusi termi, vapaasti käännettynä suomeksi suurinpiirtein ”zlatanoida” ja se tarkoittaa että hoitaa jonkin asian aivan helvetin hienosti. Se on mun mielestä hyvä sana! Sitä voi käyttää lauseessa esim näin: ”Mä zlatanoin pikkujoulut” (siis JOS en ois ollut niin kännissä ja sammunut).

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s