Ootteko Pinterestissä? Mä oon, mutta mä en ihan käytä sitä täyteen potentiaaliin, mä luulen. Mä menin sinne kun alkuvuonna niin paljon puhuttiin Pinterestistä, ja kovasti lehdissä kirjoitettiin että tästä tulee vielä suurempi kuin Facebook koska etenkin naiset RAKASTAVAT sitä.

Koska haluan antaa itsestäni kuvan että oon muka aina aikaisin adaptoimassa uusia palveluja ja teknologioita (näin epätoivoisesti pyrkien antamaan itsestäni kuvan etten ole jäärä, muutosvastarintainen vanhus, jota oikeasti enemmän ja enemmän koko ajan olen) niin hyppäsin Pinterest-kelkkaan vikkelästi.

Sitten minä siellä Pinterestissä pyörin enkä yhtään keksinyt että mitä minä sinne laitan. Mä oon aivan sysipaska ottamaan valokuvia, eikä mun eka reaktio yleensä mihinkään ole että pitääpä ottaa valokuva. Ja mistä mä nyt sitten niitä valokuvia otan? Ruoanlaittajat voivat ottaa annoksistaan, sisustajat sisustuksistaan, muoti-intoilijat asuistaan ja kauppojen räteistä, mutta entä minä? Mulla ei ole mitään erityisosaamista, tai sellaista harrastusta joka veisi mut usein samanhenkisen asian äärelle. Sitten keksin! Asia, joita tulee vastaan useita, mutta joka ei ole aina sama: VESSA! Päätin ruveta ottamaan vessoista kuvia. Niin aloitin mun Pinterest-boardin Toilets.

Mutta koska Pinterest ei vielä räjähtynätkään,eikä siitä tullutkaan isompi kuin Facebook, niin mun veskivillityskin hiipui aika nopeasti. Välillä mä silti saan muistutuksen siitä että se on olemassa; nimittäin kuin joku onneton alkaa ”seuraamaan” boardia. Silloin tulee sähköposti vaikka että ”Irmeli started following your board Toilets”. Se on aina mun mielestä yhtä hauskaa, koska on pakko olla vähän erikoistyyppi että alkaa seuraamaan jotain vessaboardia. Tänään tuli uusi seuraaja (nyt niitä on ehkä kolme). Naurahdin ja klikkasin hänen profiiliaan (koska OIKEASTI kuka alkaa seuraamaan vessaboardia?!). Tuli vastaus moneen kysymykseen. Sillähän lukee jo itselläänkin että se on Hönö Ruotsista.

3 Comments on “Hönö, Sweden

  1. Tämä ei liity ollenkaan sun postaukseen, mutta pakko jakaa: selasin tänään H&M katalogia ja poika 6v. kysyi onko siinä nakunaisia. Olin vähän hämmästynyt ja sanoin, että onhan täällä näitä alusvaatekuvia. ”Ei kun sellaisia nakunaisia joilta näkyy pylly ja kaikki?” Tässä vaiheessa mieskin havahtui ja alkoi kyselemään, että missä juniori on sellaisia lehtiä nähnyt. Jep, Lotta Kuukausiliitteessä. Että olet sitten meidän eskarilaisen eka virallinen nakulehtimalli 🙂

  2. 🙂 Kuule sata kertaa parempi kuin joku Playboyn muovinen lisäkkeillä varusteltu tikkujalkabarbie.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s