Jotkut ovat kännissä tyhmiä, kun taas jotkut ovat harvinaisen tarkkasilmäisiä! Minä olen mitä ilmeisimmin ymmärtänyt lauantain ja sunnuntain välisenä yönä imiessäni pirtelöä ruokapöydän ääressä

(urbaaniuskomus 2000-luvun alkupuolelta, jolloin yössäjuoksuelämäni oli paljon aktiivisempaa: pikaruokaravintolan pirtelön juominen ennen nukkumaanmenoa poistaa krapulan. Tieteellinen selitys: maito rauhoittaa jotenkin jotain ja sit alkoholi ei pääse sinne johonkin kohtaan vatsassa ja sitten ei tuu paha olo. Samaa perustelua käytettiin (ja käytetään tarvittaessa yhä) myös valkovenäläisten puolesta (sen drinkin, ei niiden ihmisten)).

etten ehkä enää aamulla muista yön parhaita ideoita. Löysin nimittäin puhelimeni muistiinpanoista äsken tän. Ja vain YKSI kirjoitusvirhe!

notetoself

2 Comments on “Note to self

  1. Banaani ja särkylääke sen poistaa! Tai siis, öh, niin joku kertoi. Minun ei ole tarvinnut moista kokeilla. (Rikoinko sinun 166 päivän kommenttitauko-putken?)

  2. Viisaus myös 2000-luvun alkupuolelta: kaksi (2) voileipää ennen nukkumaanmenoa poistaa krapulan. Yksi ei riitä, kolme menee överiksi ja sit tulee paha olo.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s