Nyt on jumaliste niin viimeisen päälle vehkeet että on se kumma jos ei juoksu luista! 

Image

 

Image

Viime vuosina pragmaattisuus on ennätysvauhtia ohittanut kaiken esteettisyyden mun elämässä. Kun vielä 10 vuotta sitten käytin korkkareita kesät talvet ja hameita pakkasella, niin nykyään mä käytän korkkareita VAIN ERIKOISTILANTEISSA (ja silloinkin on jotkut mukavat kengät mukana kassissa) ja viime talvena ostin elämäni ensimmäiset toppahousut. Nyt on todennäköisempää nähdä mut baarissa niissä toppahousuissa kuin korkkareissa.

Tämä kaikki on siis johtanut siihen, että tämä uusi lenkkeilyharrastus vaati varustelua. Ulkona on yksinumeroisia lämpöasteita, joka ei houkuttele ulos (siis edes päällysvaatteissa, saatika sitten jossain mun lenkkeilyhupparissa), joten ainoa vaihtoehto oli lähteä urheilukauppaan. Varustelemaan.

Ostin aluskerraston, ja sit samaan syssyyn juoksuhousut ja takin. Sen verran niihin meni rahaakin, etten kehtaa käydä juoksematta. Se, miten mä muka ton takin/makkarakuoren alle vielä pakkasella saisin fleecen on mulle mysteeri. Pitää kai vaan juosta helvetisti ennen pakkasia, että laihtuu fleecen verran.

Sit mainos: Mä olen kahvi-ihminen. Mä RAKASTAN kahvia, jopa huonolle kahville mulla on aamuisin kohtuullisen korkea toleranssi (se madaltuu mitä pidemmäs päivää mennään). MUTTA: Jos ois pakko juoda teetä, niin joisin tätä. Siis juon tätä vaikkei olekaan pakko! Tää maistuu tosi hyvälle. Tai siis tää maistuu ylipäätään jollekin. Yleensä tee maistuu mun suussa vähän siltä kuin vesi olisi mennyt vanhaksi ja sit se olisi lämmitetty. Tää on ihana, suosittelen. Tätä on ainakin Kampin K-kaupassa ja Kampin Keskuksen luontaistuotekaupasta oon ostanut tän saman merkin Detox-teetä, joka oli kans tosi hyvää (en usko näihin ”vaikutuksiin” kuten detox ym. mutta näitä kannattaa ostaa ihan maun takia!). Yogi Tea on siis toi merkki.

Image

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s