Ei yhden yhtä kertaa koko päiväkotitaipaleemme aikana ole lapsella ollut mikään muu kuin into lähteä tarhaan. Tänään aamulla hän sen sijaan ilmoitti että ”ei mennä tarhaan, mennään kaupungille”. Olemme kahtena viikonloppuna käyneet ”på stan” eli kaupungilla, hengailemassa. Eilen teimme sen kahdestaan ja vähän pidemmän kaavan mukaan. Kävimme Lanternassa sisustusostoksilla, keskustassa pyörimässä ja ikkunaostoksilla ja lopulta Frozen Yoghurtilla Runeberginkadun ihanassa, uudessa FroYo-kahvilassa Yobotissa. Olen ehkä aavistuksen huono vaikutus lapseeni. Enää ei halua edes mennä päiväkotiin, kun pitäisi vaan hengata stadissa shoppailemassa.

Mutta hei Yobot! Tämä teidän pitää ehdottomasti tsekata! Se sijaitsee Runeberginkadulla Töölössä, Töölönkadun ja Ruusulankadun välissä. Sitä pitää mukava amerikkalainen herrasmies, ja paikka on makeesti sisustettu. Adde pelkää kauheasti kahvilanpitäjämiestä, joka kylläkin on tosi mukava. Adde ei suostu katsomaankaan miehen suuntaan, ja vaatii saada istua sylissä kun syödään.

Tänään piirsimme ruokapöydän ääressä, ja Miehen Puolikkaat pyörähti käyntiin Subilla. Charlien Sheen ilmestyi kuvaan, ja Adde hihkaisi iloisesti: Jogurttisetä! (siis jogurttisetä ei ole pahan näköinen, vaikka onkin aavistuksen varttuneempi…). Ja siis onhan se television koviten palkattu näyttelijä (hmm, tuntuu että ”näyttelijä” pitäisi laittaa lainausmerkkeihin), eikä ainoastaan kokkelipöllyinen sekopää (siis Charlie Sheen, ei jogurttisetä!).

 Image

 Image

Image

Image

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s