Mä yritän vältellä tyhmiä töitä. Tää kuulostaa todella naivilta ja yksinkertaiselta, mutta mitä enemmän mä oon kelannut mun elämänfilosofiaa, niin se alkaa kristallisoitua tähän: Maksimoi onnellisuus, minimoi vitutus. Tähän kuuluu myös se, ettei kannata ottaa vastaan sellaisia duuneja, joita ei halua tehdä. Sen tietää, että jos suostuu johonkin keikkaan epäröiden, olisi kannattanut kieltäytyä. Onko se tosiaan sen arvoista kulkea koko viikko ahdistuksessa kun tietää että tulossa on jokin epämieluisa duuni? Mä tiedän kyllä että mulla on  luksustilanne, koska pystyn tekemään näin. Toisaalta: oon valmis pärjämään vähemmällä jos se tarkoittaa ahdistamatonta arkea. Lopputulos: Mä pyrin tekemään vain kivoja töitä.

Tämä oli pieni aasinsilta siihen, että mulla oli tänään todella mahtava työpäivä. Olin juontajana Nuorten Yrittäjien Hot Spot -seminaarissa. Puhujina olivat Marko Parkkinen, Tina Aspiala (Eat.fi -palvelun perustaja), Pekka Ollula (Iron Sky -leffan tuottaja/tiedottaaja), Minna Parikka, Katarina Helander sekä Madventuresin Riku ja Tunna. Kaikki olivat todella vaikuttavia puhujia, koska he kaikki ovat  karismaattisia ja saaneet aikaan vaikka mitä. Iron Sky oli aivan käsittämättömän vaikuttava spektaakkeli! Sekä leffa, sen tuotanto että tiimin asenne olivat just hyvii.

Erityisen vaikutuksen muhun teki kuitenkin Tina Aspiala. Tina on opiskellut englanninopettajaksi, kultasepäksi, designeriksi ja päätyi perustamaan Eat.fi:n ja sen myynnin myötä on nyt MTV3:lla eat.fi:n kehitysjohtajana. Tinan asenne oli mahtava. Tina on sanonut eräässä haastattelussa että:

“Minulla on periaate, että jos sanon kavereilleni yli viisi kertaa, että ‘jonkun pitäisi tehdä tällainen asia’, niin joko teen sen itse tai ymmärrän olla hiljaa”Tina Aspiala kertoo.

Ja just noin se pitääkin mennä. Mä haluan olla kuin Tina Aspiala!

Mä myös vähän rakastuin Madventuresin poikiin. Ne oli NIIN ihania. Samalla päätin, että nynnyille mutseille pitäisi tehdä oma Madventures. Ohjelman nimi ois Momventures ja siinä lähdetään Kanarialle lasten kanssa. Mä olen jo päättänyt tiimin: minä juonnan ja tuotan ja kaverini Taija kuvaa, ohjaa ja leikkaa. Me otetaan mukaan minun tyttäreni Adde (2,5 v) sekä Taijan molemmat lapset (joista vanhempi on saman ikäinen kuin Adde ja nuorempi syntynyt tyyliin eilen). Meidän haasteet ei ehkä olisi yhtä extremejä kuin Rikulla ja Tunnalla (ihmissyöjien tapaamista, huumelordien haastattelemista, ällöttävien matojen syömistä) vaan vähän subtiilimmin kamalia (esim. 6 tuntia lomalentoa turistiluokassa kolmen lapsen kanssa). Momventures on niin hyvä nimi, ettei tätä ohjelmaa voi jättää tekemättä.

Image

 Marko Parkkinen on sarjayrittäjä ja toimitusjohtaja. Me tehtiin Markon kanssa yhdessä tv-ohjelmaa nimeltä Kuka Mitä Häh? vuonna 2007 (se EI ollut mahtava menestys). Mä esittelin Markon sanomalla että se on liike-elämän Alexander Stubb. Tai ehkä Alex on politiikan Marko Parkkinen.
Image
Image
Mä en ollut koskaan tavannut Minna Parikkaa ennen. Se on paitsi lahjakas, myös hyvin määrätietoinen ja todella mukava.
Okei. Mua alkaa ärsyttää tää mun hehkuttaminen. En mä oo tällainen yleensä. Mä olen sarkastinen ja kyyninen. Pahoittelut tästä positiivisuusryöpsähdyksestä.
Image
Madventuresin Riku ja Tunna

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s